vacature Gastvrouw of gastheer

Vacature Gastvrouw of gastheer

Bij Het Andere Wonen Beek en Donk is het behouden en stimuleren van de zelfstandigheid en mobiliteit van de bewoners een belangrijk uitgangspunt. We bieden begeleiding en zorg op maat.

Daarbij staat de kwaliteit van leven van de bewoners voorop. Familie kan weer familie zijn, doordat wij hen ontzorgen en intensief betrekken bij het leven van de bewoners.

Onze zorg is belevingsgericht met respect voor de bewoner en zijn familie binnen een warme leefomgeving.

Als Gastvrouw of Gastheer ontvang je de bewoners gastvrij in de gezamenlijke ruimtes. Je begeleidt en ondersteunt hen bij de dagelijkse activiteiten. Je hebt de verantwoordelijkheid in het bedenken, maken en uitvoeren van een activiteitenschema voor de bewoners.

Een vast onderdeel van het activiteitenschema is het dagelijks bereiden van lekkere en gezonde maaltijden samen met de bewoners, waarbij je rekening houdt met specifieke wensen. Het bereiden van ‘De Hollandse pot’ en typisch Brabantse gerechten is je niet vreemd. Je draagt zorg voor een weekmenu en zorgt voor de daarbij behorende boodschappen, waarbij je de bewoners betrekt.

We dagen je uit om van elke dag een geweldige dag te maken waarbij je alle ruimte hebt om je eigen creativiteit in te zetten.

“Ik werk met passie in de ouderenzorg! Het Andere Wonen past ook bij mij…”

Wil je samenwerken op basis van gelijkwaardigheid, zonder te veel administratieve rompslomp, waar je al je talenten mag inzetten binnen een organisatie die écht tijd heeft voor haar bewoners?

En ben jij die Gastvrouw of Gastheer met passie voor de ouderenzorg waarbij mensen met geheugenproblemen centraal staan?

Samenwerken

Neem dan contact met ons op door je motivatiebrief te sturen naar beekendonk@hetanderewonen.nlen neem ons mee in jouw passie voor het werken met mensen met geheugenproblemen. Mocht je een CV (en een recept voor lekkere gerechten) hebben, dan ontvangen we die natuurlijk ook graag.

We hopen snel kennis te kunnen maken met jou!

Groetjes,
Roger en Esther de Coster

 

Solliciteer direct!
Stuur je CV en motivatie
Wilt u meer  weten over Het Andere Wonen Beek en Donk?
Dan kunt u hier onze folder downloaden.