vacature Helpende/Helpende +

Vacature Helpende/Helpende +

Bij Het Andere Wonen Beek en Donk is het behouden en stimuleren van de zelfstandigheid en mobiliteit van de bewoners een belangrijk uitgangspunt. We bieden begeleiding en zorg op maat.

Daarbij staat de kwaliteit van leven van de bewoners voorop. Familie kan weer familie zijn, doordat wij hen ontzorgen en intensief betrekken bij het leven van de bewoners.

Onze zorg is belevingsgericht met respect voor de bewoner en zijn familie binnen een warme leefomgeving.

Als Helpende/ Helpende+ ken je alle bewoners met hun zorgvragen en voer je persoonlijke zorg en begeleiding in de leefomgeving van de bewoners uit.

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het welzijn en de zorg voor de bewoners.

We dagen je uit om van elke dag een geweldige dag te maken waarbij je alle ruimte hebt om je eigen creativiteit in te zetten.

“Ik werk met passie in de ouderenzorg! Het Andere Wonen past ook bij mij…”

Wil je samenwerken op basis van gelijkwaardigheid, zonder te veel administratieve rompslomp, waar je al je talenten mag inzetten binnen een organisatie die écht tijd heeft voor haar bewoners?

En ben jij die Helpende/ Helpende+ met passie voor de ouderenzorg waarbij mensen met geheugenproblemen centraal staan?

Samenwerken

Neem dan contact met ons op door je motivatiebrief te sturen naar beekendonk@hetanderewonen.nl en neem ons mee in jouw passie voor het werken met mensen met geheugenproblemen. Mocht je een CV hebben, dan ontvangen we die natuurlijk ook graag.

We hopen snel kennis te kunnen maken met jou!

Groetjes,
Roger en Esther de Coster

Solliciteer direct!
Stuur je CV en motivatie