Vacature Helpende/Helpende +

Vacature Helpende/Helpende +

minimaal 16 uur per week

Het Andere Wonen Beek en Donk bestaat uit 21 zorgappartementen in de voormalige Leonardus kerk en 4 zorgappartementen in de naastgelegen voormalige pastorie.

In de kerk bieden wij zorg en ondersteuning aan mensen met dementie en aanverwante geheugenproblematiek en in de pastorie bieden wij dezelfde zorg aan mensen met somatische problematiek.

Leonarduskerk, Beek en Donk

Onze visie is dat door veel te bewegen, goede voeding te eten en zo veel als mogelijk in te zetten op het behoud van de eigen regie, onze bewoners langer hun zelfstandigheid kunnen behouden.

Ben jij die enthousiaste Helpende of Helpende+ die van aanpakken weet, het leuk vindt om samen met ons en ons team te zorgen voor onze bewoners vanuit een belevingsgerichte benadering? Dan zoeken we jou!

“Ik werk met passie in de ouderenzorg! Het Andere Wonen past ook bij mij…”

We verwachten dat jij, samen met ons en jouw collega’s, met passie en vanuit onze visie zorgdraagt voor onze bewoners. Werken in de weekenden en het draaien van wisselende diensten, waaronder ook nachtdiensten, zijn onderdeel van jouw functie. Je eet samen met je collega’s en de bewoners, zodat na 8 uur werken je dienst er al op zit. Door onze laagdrempelige structuur kunnen we meer collega’s inzetten en heb je dus ook ruimschoots de tijd voor onze bewoners.

Je salaris is conform CAO VVT, als Helpende FWG 25: minimaal €2339,- en maximaal €2929,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek en als Helpende Plus FWG 30: minimaal €2339,- en maximaal €3014,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek, afhankelijk van je ervaring. Vakantiegeld, eindejaarsuitkering en kilometervergoeding horen daar dus ook bij. Pensioenopbouw loopt via PGGM. Daarnaast bieden wij jou een hele unieke werkplek en een heel leuk team.

Het Andere Wonen Beek en Donk

INTERESSE? Bel of mail ons en kom gewoon eens kletsen en kennis maken.

Esther de Coster: 06 11 13 89 44
Roger de Coster:  06 53 24 23 46

E-mail: beekendonk@hetanderewonen.nl

Solliciteer direct!
Stuur je CV en motivatie