Vacature huishoudelijk medewerker

Huishoudelijk medewerker

minimaal 24 uur per week

Het Andere Wonen Beek en Donk bestaat uit 21 zorgappartementen in de voormalige Leonardus kerk en 4 zorgappartementen in de naastgelegen Pastorie.

In de kerk bieden wij zorg en ondersteuning aan mensen met dementie en aanverwante geheugenproblematiek en in de Pastorie bieden wij dezelfde zorg aan mensen met somatische problematiek.

Leonarduskerk, Beek en Donk

Onze visie is dat door veel te bewegen, goede voeding te eten en zo veel als mogelijk in te zetten op het behoud van de eigen regie, onze bewoners langer hun zelfstandigheid kunnen behouden.

Werk je graag met ouderen en zit je niet om een praatje verlegen en werk je daarnaast netjes en gestructureerd? Dan zoeken we jou!

“Ik werk met passie in de ouderenzorg! Het Andere Wonen past ook bij mij…”

We verwachten van jou dat jij, samen met ons en jouw collega’s, met passie en vanuit onze visie zorgdraagt voor onze bewoners. Dit doe je door soms alleen en soms samen met de bewoner te zorgen dat hun appartement wekelijks wordt schoongemaakt en de was schoon en gestreken in de kast ligt. Maar ook door eens een praatje te maken met de bewoners onder het genot van een kopje thee of koffie.

Je salaris is conform CAO VVT, FWG 25: minimaal €2339,- en maximaal €2929,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Natuurlijk krijg je ook vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en kilometervergoeding en een goede pensioenopbouw via PGGM. Daarnaast bieden wij jou een hele unieke werkplek en een heel leuk team.

Het Andere Wonen Beek en Donk

INTERESSE? Bel of mail ons en kom gewoon eens kletsen en kennis maken.

Esther de Coster: 06 11 13 89 44
Roger de Coster:  06 53 24 23 46

E-mail: beekendonk@hetanderewonen.nl

Solliciteer direct!
Stuur je CV en motivatie
Wilt u meer  weten over Het Andere Wonen Beek en Donk?
Dan kunt u hier onze folder downloaden.