vacature medewerk(st)er huishoudelijke dienst

Vacature Medewerk(st)er huishoudelijke dienst

Bij Het Andere Wonen Beek en Donk is het behouden en stimuleren van de zelfstandigheid en mobiliteit van de bewoners een belangrijk uitgangspunt. We bieden begeleiding en zorg op maat.

Daarbij staat de kwaliteit van leven van de bewoners voorop. Familie kan weer familie zijn, doordat wij hen ontzorgen en intensief betrekken bij het leven van de bewoners.

Onze zorg is belevingsgericht met respect voor de bewoner en zijn familie binnen een warme leefomgeving.

Als Medewerk(st)er huishoudelijke dienst ben je een echte duizendpoot. Je verzorgt de schoonmaak van de gezamenlijke ruimtes en onderhoud op verzoek van de bewoners de appartementen volgens een schema.

Daarnaast ondersteun je bewoners bij het nuttigen van de maaltijden in overleg met je collega’s. Tijdens je werkzaamheden bied je een luisterend oor voor de bewoners en hun familie. Je verzorgt de was en ondersteunt bij activiteiten.

We dagen je uit om van elke dag een geweldige dag te maken waarbij je alle ruimte hebt om je eigen creativiteit in te zetten.

“Ik werk met passie in de ouderenzorg! Het Andere Wonen past ook bij mij…”

Wil je werken binnen een organisatie die écht tijd heeft voor haar bewoners waar je al je talenten mag inzetten op basis van gelijkwaardigheid tussen de collega’s?

En ben jij die Medewerk(st)er huishoudelijke dienst met passie voor de ouderenzorg waarbij mensen met geheugenproblemen centraal staan?

Samenwerken

Neem dan contact met ons op door je motivatiebrief te sturen naar beekendonk@hetanderewonen.nl en neem ons mee in jouw passie voor het werken met mensen met geheugenproblemen. Mocht je een CV hebben, dan ontvangen we die natuurlijk ook graag.

We hopen snel kennis te kunnen maken met jou!

Groetjes,

Roger en Esther de Coster

Solliciteer direct!
Stuur je CV en motivatie
Wilt u meer  weten over Het Andere Wonen Beek en Donk?
Dan kunt u hier onze folder downloaden.