Ondernemers Het andere Wonen Beek en Donk

Roger, Esther en Lieve

Wilt u op een unieke locatie wonen in Beek en Donk dan gaat u kennismaken met ons als zorgondernemerskoppel. Wij zijn Roger en Esther de Coster, ruim 23 jaar samen en inmiddels 13 jaar getrouwd en één dochter rijk, ‘ons’ Lieve.

Wij hebben ruime ervaring in de zorg,  op het gebied van ouderenzorg, management en wet- en regelgeving en zijn beiden BIG- geregistreerd verpleegkundige.

Op deze unieke locatie willen wij graag samen met een betrokken team medewerkers en u met uw familie genieten van de mooie dingen van het leven.

Bewoners van Het Andere Wonen Beek en Donk zijn bewoners met geheugenproblemen en gerelateerde (zorg)problemen. Wij willen u en uw naasten daarbij begeleiden en ondersteunen. Ontzorgen is hierbij erg belangrijk, zodat uw partner, familie en naasten zich weer thuis kunnen voelen.

“Bewegen is Leven” daar zijn we van overtuigd. Enerzijds meebewegen met de dementie en/ of geheugenproblemen en zeker ook bewegen in de letterlijke zin van het woord. Daarnaast geeft het wonen met meerdere mensen bij elkaar het leven weer kleur en dat met de regie nog in eigen hand. Samen bekijken wat er nog kan en waar je van kunt genieten. Daarbij staat Kwaliteit van Leven voorop!

Wij nodigen u van harte uit om te komen wonen in de schitterend gerestaureerde Leonarduskerk in Beek en Donk.  Een unieke plek waar de deur altijd open staat!

“Bewegen is Leven.”
Wilt u meer weten over ons?
Stuur ons uw vraag.
Stel hier uw vraag
Wilt u meer  weten over Het Andere Wonen Beek en Donk?
Download de brochure